KOLLAM (Quilon)


En l'actualitat és un actiu port comercial i un dels nuclis principals de producció, elaboració i comercialització de l'anacard. Està situada a 70km al nord de Thiruvananthapura.

Kollam no té un especial atractiu turístic, malgrat la seva llarga història. No obstant, és molt agradable passejar pels carrers del centre, admirar les seves cases tradicionals i visitar els mercats impregnats de l'aroma de les espècies.

Kollam és el punt de partida cap a una de les majors atraccions de Kerala, la travessia pels backwaters. Des dels molls del llac Ashtamudi, situat a 1,5km al nord-oest del centre, salpen vaixells que recorren el kuttanad, un món màgic i intemporal format pel laberint de llacunes, canals, rierols i arrossars que s'estén fins a Kochi (a 150km), en el territori comprès entre el Mar d'Oman i Cardamom Hills. Aquest itinerari en vaixell permet gaudir d'un extraordinari paisatge. Llacunes immenses donen pas a estrets canals gairebé coberts per una exuberant vegetació tropical (palmeres, manglars i una enorme varietat de plantes aquàtiques).

VIATGES STARTOUR · GC40MD, C/ Jovara, 54-56 · 08370 Calella (Barcelona) · Tel. 93.766.15.00 · Fax 93.766.16.00 · viatges@startour.cat