El contenido de esta página requiere una versión más reciente de Adobe Flash Player.

Obtener Adobe Flash Player

Índia Nord i Fundación Vicente Ferrer

Sortides: 05/07/2018 | 19/07/2018 | 23/07/2018 | 02/08/2018 | 17/08/2018 | 23/08/2018 | 19/10/2018 | 05/02/2019 | 05/03/2019

Les sortides en vermell tenen suplement.

1r dia. BARCELONA / DELHI

Presentació a l’aeroport de Barcelona, Terminal 1 a l’hora convinguda.

Sortida amb vol regular cap a Nova Delhi.

2n dia. DELHI

Arribada a Delhi i trasllat a l’hotel.

Esmorzar i temps lliure per descansar.

A la tarda, visita de Nova Delhi, part moderna de la ciutat construïda pels anglesos l'any 1911 com a seu administrativa del British Raj. El recorregut inclou la Porta de l'Índia Qutub Minar, Rashtrapati Bhawan, antiga Residència del Virrei i avui Palau Presidencial, zona de les Ambaixades i els seus principals carrers i avingudes.

La visita conclourà amb la visita del temple Sij "Bangla Sabih" on podran assistir a la cerimònia religiosa. Es prega entrar al temple Sij amb el cap tapat. El guia lliurarà un mocador per persona.

Sopar i allotjament.

3er día. DELHI

Esmorzar a l’hotel.

Al matí, visita en tour privat pel Vell Delhi. Inclou passeig pel laberint de carrerons del Chandni Chowk, la visita de Jama Masjid, amb el seu immens pati i cúpules de marbre. Recorregut per la zona del Fort Vermell i la visita de Raj Ghat (Tomba simbòlica o Memorial de Mahatma Gandhi). Passeig en rickshaw.

A la tarda, visita de Birla House, antiga residència i lloc de l'assassinat de Mahatma Gandhi (avui museu).

Sopar i allotjament.

4t día. DELHI / BENARÉS

Esmorzar a l'hotel.

Trasllat a l'aeroport per al vol Delhi-Benarés.

Trasllat a l'hotel.

A la tarda visita de Benarés, la ciutat més antiga del món. Situada a l'estat d'Uttar Pradesh, és la ciutat sagrada de l'Índia. A més passarem pel Temple d'Or i visitarem l'orfenat de la Mare Teresa de Calcuta. La visita més important és la dels ghats. Tant al vespre com a l'alba, milers de pelegrins renten els seus pecats al riu Ganges i ofereixen flors i fan altres ofrenes. Alguns escampen les cendres dels seus morts en les sagrades aigües del riu Ganges.

Sopar i allotjament.

5è dia. BENARÉS / Sarnath / BENARÉS

A l'alba, sortida de l’hotel en rickshaw fins la riba del riu on farem una passejada pel Ganges. Una barca de rems ens portarà cap a diferents ghats per tenir una millor vista d'ells sense molestar els pelegrins.

A la tornada, esmorzar a l'hotel.

A la tarda, excursió a Sarnath, poble budista a uns 14 km. de Benarés on el fundador del budisme "Déu Buda" va donar el seu primer sermó. L'estupa -símbol de l'budisme està envoltada d'uns jardins, així com d'un temple budista. Prop d'aquest conjunt, hi ha un museu arqueològic de gran importància.

Sopar i allotjament.

6è dia. BENARÉS / Delhi / AGRA

Esmorzar a l'hotel.

Matí lliure.

Trasllat a l'aeroport per al vol Benarés / Delhi.

Trasllat de Delhi Agra per carretera, (200 km., 4 hores).

Sopar i allotjament.

7è dia. AGRA

Esmorzar a l'hotel.

Al matí, es visitarà el Taj Mahal, una de les set meravelles del món. La seva construcció va començar l'any 1631 i, durant 22 anys, 22.000 persones van treballar per aixecar un dels monuments més bells del món, dedicat per l'Emperador Shah Jahan a la seva esposa Muntaz Mahal.

A la tarda visita del Fort Vermell d'Agra, construït per l'Emperador Akbar, on es troben nombrosos palaus. Després, una visita al "Ashram de la Mare Teresa".

Sopar i allotjament.

8è dia. AGRA / Fatehpur Sikri / JAIPUR

Esmorzar a l'hotel.

Al matí, sortida cap a Jaipur, realitzant una parada a 40 km. d'Agra per visitar la bella ciutat mogol de Fatehpur Sikri. Es tracta d'una de les més belles ciutats desertes de l'Índia. La fundació d'aquesta ciutat "fantasma" va ser dedicada per l'Emperador Akbar al Sant Salim Chisti, qui el va beneir i va vaticinar el naixement del seu fill. En agraïment, Akbar va construir la ciutat en l'any 1569. Després d'un breu espai de temps, la ciutat va ser abandonada per falta d'aigua. Acabada la visita, seguirem per carretera cap a Jaipur.

A la tarda, visita panoràmica de la ciutat de Jaipur, on a més d'un recorregut d'orientació per la ciutat rosada i els seus basars, podran contemplar l'Albert Hall (Palau construït pel Maharajà de Jaipur per commemorar la visita del rei Jordi d'Anglaterra), avui convertit en museu.

Al capvespre visitarem el temple Birla, temple hinduista on podrem veure una cerimònia religiosa.

Sopar i allotjament.

9è dia. JAIPUR / Amber-Gaitor / JAIPUR

Esmorzar a l'hotel i excursió a Fort Amber, antiga capital dels Maharajàs de Jaipur, situada a uns 12 km. de Jaipur. La pujada al Fort es realitzarà a lloms d'elefants.

A la tarda, visita del Palau Reial, el seu Museu, l'Observatori, etc. Després de la visita, temps lliure per realitzar compres en aquesta ciutat-basar.

Sopar i allotjament.

10è dia. JAIPUR / Gurgaon via Neemrana

Esmorzar a l'hotel.

Al matí sortida de Jaipur cap a Neemrana, que data de l'any 1464 dC., en què va ser construït com una fortalesa palau. És una obra mestra única i exemple de l'arquitectura medieval del Rajasthan. Actualment és un luxós hotel que presumeix de ser el que es troba a l'edifici més antic de tots els hotels de la Índia.

Dinar a l'hotel.

Continuació per carretera cap a Gurgaon. Arribada i trasllat a l'hotel.

Sopar i allotjament.

11è dia. DELHI / Bangalore / ANANTAPUR

Esmorzar a l'hotel i trasllat a l'aeroport.

Vol de NOVA DELHI a Bangalore.

Trasllat a Anantapur per carretera (175km, 4 hores aproximadament).

Allotjament a la Fundación Vicente Ferrer.

12è, 13è i 14è dia. ANANTAPUR

Allotjament a la Fundación Vicente Ferrer.

15è dia. ANANTAPUR / BANGALORE

Trasllat a Bangalore.

Sopar en un dels hotels aprop de l’Aeroport de Bangalore.

A l'hora convinguda, trasllat a l'aeroport internacional.

16è dia. BANGALORE / BARCELONA

Sortida de Bangalore amb vol destinació Barcelona.

Arribada a Barcelona a la Terminal 1.

FI DEL VIATGE.
VIATGES STARTOUR · GC40MD, C/ Jovara, 54-56 · 08370 Calella (Barcelona) · Tel. 93.766.15.00 · Fax 93.766.16.00 · viatges@startour.cat