Info Empresa


Viatges Startour és una empresa de caràcter familiar que va néixer a principis dels anys 80 organitzant viatges per tot Europa amb la voluntat d'oferir un servei diferenciat i personalitzat als nostres clients. En la modalitat de circuits vam ser pioners en la fórmula del "tot inclòs" accentuant d'aquesta manera la intenció d'ofertar viatges sense sorpreses, en els que el preu final fos el mateix que es paga abans de sortir.


També vàrem començar amb l'assessorament personalitzat fent viatges a mida per tots aquells que volien viatjar amb el seu cotxe particular. En aquella època en què Internet encara no existia era molt important confeccionar itineraris amb el màxim d'informació de rutes, restaurants, hotels, llocs per visitar, etc.


Ara tot això ha canviat i sortosament amb un sol click la informació ja està a l'abast de tothom. El que no ha canviat en aquest anys és la nostra filosofia d'empresa, ni la predisposició d'oferir honestament el millor servei, estant sempre propers als nostres clients informant-los i assessorant-los en tot el que ens puguin demanar.


Tenim un equip entusiasta amb ganes d'ajudar a que pugui fer realitat els seus desitjos, i li podem oferir qualsevol destí des de l'últim racó de món fins al poble més proper del nostre país.


Actualment ens hem especialitzat en l'Índia. Portem més de 15 anys treballant en aquest apassionant destí, oferint viatges organitzats en grup, pràcticament durant tot l'any, que cobreixen els punts més interessants d'aquest immens país. També preparem viatges a mida, expliqui'ns les seves necessitats i li confeccionarem el viatge tal i com vostè se l'imagina.


Últimament hem inclòs la modalitat d'"Índia en llibertat", que és la fórmula per viatjar individualment, però amb les necessitats bàsiques cobertes per la nostra organització.


Si està interessat en descobrir un nou món ple d'indrets increïbles, paratges màgics, personatges i racons que el transportaran a un altre temps, no ho dubti: l'Índia és el seu destí.


L'esperem per ajudar-lo.


VIATGES STARTOUR · GC40MD, C/ Jovara, 54-56 · 08370 Calella (Barcelona) · Tel. 93.766.15.00 · Fax 93.766.16.00 · viatges@startour.cat